الثلاثاء، مارس 15، 2011

"Veus de Palestina".

Rabeea Eid, membre de l'associació per la Joventut àrab d'Israel "Baladna", impartirà una conferència titulada "Veus de Palestina".

Baladna és una organització de desenvolupament i capacitació per a la joventut palestina a Israel. Aquesta conferència ens donarà l'oportunitat d'escoltar de primera mà les experiències i les dificultats que troben els i les joves palestins/es per desenvolupar la seua carrera acadèmica a Israel. Baladna aspira a dotar a la comunitat àrab d'Israel amb idees, recursos i eines útils per a l'activisme juvenil, a l'hora ofereix a la joventut àrab un punt de trobada còmode i no-militant en el qual desenvolupar una identitat individual i col·lectiva. Tanmateix, treballa per enfortir i facilitar l'enteniment i l'aplicació dels principis democràtics i d'igualtat de gènere, pluralisme i tolerància entre els joves àrabs. Tot d'acord amb les discusions i debats sobre la història, la cultura i els problemes dels palestins i palestines a Israel, en els Territoris Ocupats i en la Diàspora.

La conferència es celebrarà el dimecres 16 de març a partir de les 13:30h al Saló d'Actes de l'Edifici de Postgrau (FF0008CC), oberta a tota la Comunitat Universitària i al públic en general.

 Sent possar esta infomació tant tard però no m´ha aplegat avant.

ليست هناك تعليقات: