الثلاثاء، أغسطس 31، 2010

"D'aquíd'allà presenta el Marroc


El canal 33 presenta "D'aquíd'allà", una forta aposta per aprofundir en la cultura dels països d'origen de les comunitats més nombroses de persones immigrades. La directora de TVC, Mònica Terribas, i l'equip del programa van presentar el projecte davant de mitjans de comunicació, cònsols i l'adjunta del secretari per a la Immigració, Montserrat Solé.
Durant tot el mes de setembre, el canal 33 oferirà diàriament diversos programes dedicats a aprofundir en el coneixement del Marroc, de la seva societat i de la seva cultura. Els programes del canal 33 mostraran el Marroc des de mirades ben diferents: l'oferta conté produccions fetes des de Catalunya, però també hi haurà producció realitzada des del Marroc per poder gaudir d'una visió més àmplia de la realitat d'aquest país.
Si vols saber les hores concretes on veure cada programa, consulta el calendari d'emissions.
La nit temàtica
L'oferta de programació començarà el dijous 2 de setembre, a les 21.45, amb una nit temàtica que ocuparà tota la franja de prime time de la nit, presentada pel periodista i director del programa "Singulars", Jaume Barberà. La nit temàtica del Marroc oferirà quatre produccions: "Catalans del Marroc", "Ali Zaoua: príncep dels carrers", el documental "L'últim contacontes" ("The last storyteller") i la peça d' "Una mà de contes": "Nasreddín a Barcelona"
Filmoteca 33
Els dissabtes a la nit, l'espai de cinema de qualitat del canal 33 programarà pel·lícules de producció marroquina que han estat èxits de taquilla i de crítica a les sales de projecció del Marroc.
Documentals
A la programació del 33, no hi faltaran documentals que aportin testimonis de les diverses mirades amb què les persones poden acostar-se a la societat marroquina i al seu riquíssim bagatge cultural. Posem dos exemples dels documentals que podrem veure durant el mes de setembre.
Els programes del 33 també s'hi sumen
Els programes habituals del canal 33 faran la seva aportació a l'oferta televisiva dedicada al Marroc amb entrevistes, debats, recomanacions culturals i altres iniciatives que s'aniran emetent durant tot el mes de setembre.
Un espai per recordar produccions pròpies
Cada dimecres al migdia, entre les 13.00 i les 14.00, recordarem produccions que Televisió de Catalunya ha dedicat els darrers anys a mostrar la diversitat cultural i social del nostre país. Aquest mes de setembre el Marroc i la seva gent protagonitzarà les històries.[amplia informació] TV Movies
Televisió de Catalunya és capdavantera en la coproducció de pel·lícules, moltes de les quals han tractat temes que passen al Marroc o bé que estan protagonitzades per personatges marroquins. Durant els caps de setmana del mes de setembre tindrem l'ocasió de poder veure alguna d'aquestes pel·lícules.

ليست هناك تعليقات: