الثلاثاء، أغسطس 10، 2010

ARA MALIKIAN & FERNANDO EGOZCUE QUINTET en concert


ARA MALIKIAN & FERNANDO EGOZCUE QUINTET presenten "Lejos". Aquest treball musical és l’evidència de com dues cultures tan
distintes poden arribar a manifestar, des de la subtilesa, la fusió d’energies tan dispars. Ara Malikian, libanés de 38 anys amb un talent musical incommensurable, posa tot el seu exotisme, tota la seua arravatadora creativitat i per descomptat el desvergonyiment necessari, a disposició de la increïble afectivitat, emoció i valor que mostren les composicions de Fernando Egozcue, de nacionalitat argentina.
Només quan dues cultures han madurat profundament poden fondre’s entre
elles des de l’experiència íntima que tot ho uneix.
Aquests dos artistes han aconseguit viure l’art des d’una llibertat transgressora i és per això que, trobant-se en el camí de la vida, coincideixen quasi sense intercanviar paraules, cosa que motiva el respecte mutu i l’interés per compartir.
La valentia, la veritat interpretativa duta fins a les últimes conseqüències, no quedar-se amb res per a si mateix mentres s’expressen amb els seus instruments és el que estimula a l’oient eixa noció de realitat tan profunda des de la qual, sens dubte, un ix de la indiferencia.

FITXA ARTÍSTICA: Violí: Ara Malikian; Guitarra i composició: Fernando Egozcue;Contrabaix: Miguel Rodrigañez; Piano: Moisés Sánchez; Percussió: Jose San Martín
DIVENDRES 27..........................22:30 PREU: 18 € Tots els públics Aj. Benicàssim-Teatre
Metge Segarra, 4 12560 BENICÀSSIM
Tel./Fax: 964302605
cultura@benicassim.org /http://www.benicassim.org

ليست هناك تعليقات: