الخميس، يونيو 07، 2007

Exposició Al-Nakba Palestina: memòries de la pàtria perduda /

Estudiants del Màster de la Pau i universitats palestines ofereixen una exposició a l'UJI

El vestíbul de la Facultat de Ciències Humanes i Socials de la Universitat Jaume I acull durant aquesta setmana, del 4 al 8 de juny del 2007, l'exposició Al-Nakba Palestina: memòries de la pàtria perduda , una col·lecció de trenta-cinc fotografies en blanc i negre que aborden la història moderna de Palestina, després de l'establiment de l'Estat israelià en 1948, i la dura realitat de centenars de refugiats que s'han vist obligats a abandonar les seues llars pel conflicte.
Aquesta exposició va sorgir de la iniciativa de l'estudianta, procedent de Palestina, del Màster Internacional en Estudis de Pau, Conflictes i Desenvolupament, Meera A. B. Nabulsi i ha comptat amb la col·laboració del programa d'intercanvi juvenil Zajel, de la Universitat Nacional An-Najah (Nablus, Palestina) que han cedit per a aquesta activitat algunes fotografies inèdites.
El Màster Internacional en Estudis de Pau, Conflictes i Desenvolupament s'emmarca dins de les activitats de la Càtedra UNESCO de Filosofia de la Pau de la Fundació Caixa Castelló i la Universitat Jaume I.

ليست هناك تعليقات: