الاثنين، يناير 13، 2014

El programa «Hablemos de historia» de Vox UJI Ràdio entrevista a Sami Naïr

El programa de Vox UJI Ràdio «Hablemos de historia» inicia l'any analitzant l'actualitat del món àrab en una entrevista al professor Sami Naïr. El programa s'emetrà el dijous 16 de gener de 2014 a les 15 hores en el 107.8 FM. 
Els professors de la Universitat Jaume I, Vicent Sanz i Vicent Ordoñez, gràcies a la col·laboració del Rototom Sunsplash, conversaran amb Sami Naïr sobre el seu llibre ¿Por qué se rebelan? Revoluciones y contrarrevoluciones en el mundo árabe  amb l'objectiu d'oferir una visió panoràmica sobre l'actualitat del món àrab des d'una perspectiva històrica. 
El professor Naïr és catedràtic de Ciències Polítiques i director del Centro Mediterráneo Andalusí de la Universidad Pablo de Olavide. Al llarg de la seua carrera ha sigut assessor del govern de Lionel Jospin sobre temes d'immigració i entre 1999 i 2004 va ser membre del Parlament Europeu. A més és col·laborador habitual en diversos periòdics com Le MondeLiberationEl Periódico de Catalunya o El País.
«Hablemos de historia»  es presenta com un espai de debat acadèmic en el qual es convida a especialistes de prestigi amb els qui es planteja un intercanvi d'idees sobre els temes històrics tractats en publicacions dels propis convidats com és el cas de Sami Naïr. 
El programa estarà disponible en la radioteca de Vox UJI Ràdio en www.radio.uji.es després de la seua emissió el pròxim 16 de gener. 
Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions

ليست هناك تعليقات: