الجمعة، فبراير 03، 2012

Per una escola, per una educación de calitat
Valora l'enseyament públic - No a les retallades!

لا للتقصيص في التربية والتعليم
Se ha abierto un blog para reivindicar nuestra postura ante los recortes en Educación.. esta es la dirección. http://eoicastello.blogspot.com/

Sabies que...

 • ...la teua matrícula anual costa, en ocasions, menys que el teu llibre de text?
 • ...amb l'import de la teua matrícula tens inclosos 8 mesos de classe, amb exàmens, correccions, activitats extraescolars, fotocòpies, wifi, aules virtuals...?
 • ...amb el que pagues de matrícula anualment no podries pagar ni la meitat d'una quota mensual en un centre privat?
 • Sabies que...

  ...no tenim assignació per a Moodle (aules virtuals) ni per a Biblioteca. Són uns serveis que es donen per voluntat de la Direcció i gràcies a l'esforç i la col·laboració dels professors que els desenvolupen i mantenen.
  Altres escoles no poden donar aquests serveis.

  Sabies que...

  ...per les retallades en el pressupost de l'escola, no es podrà comprar nou material per a la biblioteca?

  Sabies que...

  ... no podrem fer activitats extraescolars (cinema, viatges, actuacions, concursos, xarrades, etc.)?

  Sabies que...

  ...per falta de pressupost perillen molts dels nostres serveis: Moodle (aules virtuals), xarxa wifi, infraestructura TIC a les aules...?

  Sabies que...

  ... a partir d'ara la Conselleria no a va a substituir tots els profes que estiguen de baxa a la vegada en un mateix centre? Sempre deixaran, com a mínim, una baixa per cubrir en cada centre. 
 Darrerament, assistim a una sèrie d’atacs al professorat i a la tasca docent que són inadmissibles. Des d’alguns mitjans i institucions se’ns acusa de treballar poc. La reducció de personal reforça el missatge que amb menys professorat la qualitat de l’ensenyament no es ressentirà.

Són excuses per a justificar les retallades en un dels pilars bàsics de la societat del benestar com és l’ensenyament públic, mentre s’avança en la privatització de l’educació mitjançant l'increment de concerts, la cessió de sòl públic o la subvenció fiscal a l'ensenyament privat. 
ليست هناك تعليقات: