الاثنين، يناير 02، 2012

Xerrada: El Sahàra Occidental, L´assignatura pendent

Dia 13 a la Sala de Juntes de la EOI
L’assignatura pendent de tots els espanyols, el Sàhara Occidental, vol ser una breu introducció a la situació actual dels camps de refugiats saharauis en Algèria.

Desprès d’una breu introducció del context polític del conflicte i de la situació actual als camps de refugiats per l’activista saharahui i investigadora de la càtedra UNESCO per la Pau de la UJI, Embarka Hamoudi, es projectarà el documental ‘Hijos de la Arena’  produït per la Universitat d’Alacant al 1999 (20 minuts). Seguidament, la presidenta de l’associació SMARA d’ajuda al Poble Saharaui, Pura Rodríguez, presentarà les activitats de la organització castellonenca. La xerrada s’acompanyarà d’una exposició de fotos de la vida quotidiana de les dones Saharauis als camps de refugiats.


Durant deu dies en Gener (10 – 20 de Gener) es farà replega de SUCRE, ARRÒS i OLI juntament amb material escolar (llibretes, fulles, bolígrafs i llapis) al davant de l’entrada principal de la EOI-Castelló, que s’enviarà en una caravana als camps de refugiats al Febrer.




ليست هناك تعليقات: