الجمعة، مارس 13، 2009

Exposició : Entre terra i fe. Els musulmans al regne cristià de ValènciaAmb ocasió del quart centenari de l´expulsió dels moriscos del regne de València en 1609, preludi de la seua expulsió general d´Espanya, es vol donar a coneixer la vida dels valencians musulmans en el regne cristià creat per Jaume I. Es tracta de posar de relleu la tensió entre l´afecció a la seua terra i el sentiment religiós envers la seua fe en un mon, com el final de l´edat mitjana i els principis de la moderna, creixentment intolerant i conflictiu: Cal destacar que no es tracta en absolut d´una celebració, sino d´una reflexió sobre un etapa fonamental de la nostra història.
La exposición Entre terra i fe. Els musulmans al regne cristià de València (1238-1609) está organizada por el Vicerrectorado de Cultura de la Universitat de València en colaboración con la Sociedad Estatal de Conmemoraciones Culturales (SECC).

Del 26 de febrero al 28 de junio de 2009. Sala Estudi General. Edificio La Nau.

Horari: de dimarts a dissabte de 10 a 13.30 hores i de 16 a 20 hores. Diumenge i festius de 10 a 14 hores. ENTRADA LLIURE


Visites guiades de cap de setmana per a particulars (es realitzaran en grups), dissabtes a les 11.30 h. i 17.30 h. Diumenges a les 11 h. i 12.30 h.

Col·legis, associacions i col·lectius, visites guiades i taller didàctic de dimarts a divendres, concertar en
visites.guiades@uv.es


ليست هناك تعليقات: