الخميس، فبراير 16، 2012

Nuevo blog: digues-no a les retallades, di nó a los recortes

EOI Castelló diu NO a les retallades

 Con el título de EOI Castelló diu no a les retallades!, se ha creado un nuevo blog en el figurará toda la información que queramos hacer pública, que irá ahora ahí y todos los profesores y demás personal de la EOI, así como alumnos, podrán incluir entradas en el blog. Para ello solamente hay que tener una dirección de gmail.
http://digues-no.blogspot.com/
síguenos, participa, es cosa nuestra, es cosa tuya, es cosa de tod@s. Con la Educación no se juega.

الجمعة، فبراير 03، 2012

Per una escola, per una educación de calitat
Valora l'enseyament públic - No a les retallades!

لا للتقصيص في التربية والتعليم
Se ha abierto un blog para reivindicar nuestra postura ante los recortes en Educación.. esta es la dirección. http://eoicastello.blogspot.com/

Sabies que...

 • ...la teua matrícula anual costa, en ocasions, menys que el teu llibre de text?
 • ...amb l'import de la teua matrícula tens inclosos 8 mesos de classe, amb exàmens, correccions, activitats extraescolars, fotocòpies, wifi, aules virtuals...?
 • ...amb el que pagues de matrícula anualment no podries pagar ni la meitat d'una quota mensual en un centre privat?
 • Sabies que...

  ...no tenim assignació per a Moodle (aules virtuals) ni per a Biblioteca. Són uns serveis que es donen per voluntat de la Direcció i gràcies a l'esforç i la col·laboració dels professors que els desenvolupen i mantenen.
  Altres escoles no poden donar aquests serveis.

  Sabies que...

  ...per les retallades en el pressupost de l'escola, no es podrà comprar nou material per a la biblioteca?

  Sabies que...

  ... no podrem fer activitats extraescolars (cinema, viatges, actuacions, concursos, xarrades, etc.)?

  Sabies que...

  ...per falta de pressupost perillen molts dels nostres serveis: Moodle (aules virtuals), xarxa wifi, infraestructura TIC a les aules...?

  Sabies que...

  ... a partir d'ara la Conselleria no a va a substituir tots els profes que estiguen de baxa a la vegada en un mateix centre? Sempre deixaran, com a mínim, una baixa per cubrir en cada centre. 
 Darrerament, assistim a una sèrie d’atacs al professorat i a la tasca docent que són inadmissibles. Des d’alguns mitjans i institucions se’ns acusa de treballar poc. La reducció de personal reforça el missatge que amb menys professorat la qualitat de l’ensenyament no es ressentirà.

Són excuses per a justificar les retallades en un dels pilars bàsics de la societat del benestar com és l’ensenyament públic, mentre s’avança en la privatització de l’educació mitjançant l'increment de concerts, la cessió de sòl públic o la subvenció fiscal a l'ensenyament privat.